| ]
Buzz It

MLM diMalaysiaMLM diMalaysia kini...ramai yang menjadikan perniagaan MLM sebagai salah satu perniagaan alternative dalam mencari pendapatan tambahan.Bukan sahaja pendapatan tambahan bahkan perniagaan MLM juga boleh menjadi sumber pendapatan utama untuk anda.Tapi bagaimana...!!?


Yang pasti ianya bukan bergantung pada business MLM yang anda pilih...apa yang patut anda fikir disini ialah bagaimana anda menjalankan perniagaan MLM tersebut.

Kerana walau apapun yang anda lakukan..jika ianya dilakukan secara tidak konsisten...anda pasti menemui kegagalan.

Ya saya akui perniagaan MLM boleh dibuat secara sambilan...mengikut waktu anda..tetapi pastikan ianya dilakukan secara konsisiten dan bersungguh-sungguh.Andai ada perniagaan MLM yang menaburkan janji-janji manis...untung beribu-ribu dalam sekelip mata..saya rasa..anda boleh lupakan perniagaan itu.

Kunci kejayaan dalam sesebuah perniagaan MLM hanya ada satu..iaitu "KONSISTEN" kerana perniagaan MLM terbina hasil dari membina jaringan.Tanpa jaringan anda tidak akan beroleh pendapatan.Anda setuju..?
Perniagaan MLM diMalaysia kini menyediakan cara yang mudah untuk membeli dan nampaknya kaedah pembelian seperti ini semakin berleluasa.Buktinya ialah empat juta rakyat Malaysia yang terlibat dan menceburi bidang MLM.Di Malaysia....,industri jualan langsung atau MLM terbukti dapat bertahan samaada ekonomi sedang pesat berkembang mahupun dalam keadaan gawat.

Justeru itu ramai yang was-was apabila berurusan dengan wakil syarikat MLM atau jualan langsung.Mangsa-mangsa skim piramid atau skim cepat kaya akan terasa was-was dan musykil apabila diajak untuk mengusahakan peluang perniagaan MLM yang baru.

Faktanya...menerusi MLM, sesiapa sahaja boleh memulakan perniagaan mereka sendiri.Perniagaan MLM menawarkan pelbagai manfaat - yuran penyertaan yang rendah, keselamatan dan kestabilan semasa ekonomi gawat, memberi kebebasan dan fleksibiliti untuk bekerja mengikut kemampuan sendiri dan menghasilkan pendapatan sampingan yang membantu meningkatkan taraf hidup seseorang.Tetapi anda harus bijak memilih jenis perniagaan MLM yang ditawarkan...jangan sampai tertipu lagi..!!

Persekutuan Dunia bagi Persatuan Jualan Langsung (WFDSA) mengesahkan kedudukan Malaysia sebagai pasaran jualan langsung ke-24 terbesar di dunia. Negara kita merupakan salah satu daripada pasaran paling pantas berkembang di Asia dan juga di dunia,Lihat Disini

Berasaskan perkembangan semasa, masa depan yang cerah bakal menanti leader-leader yang terlibat secara serius dalam  industri jualan langsung diMalaysia.


Disini saya ingin mengambil kesempatan untuk menawarkan sebuah perniagaan yang berkonsepkan MLM.Zyrcon International Sdn Bhd yang beribu pejabat di Johor Bharu...baru sahaja mengorak langkah untuk menembusi pasaran Malaysia dan juga Indonesia.

Dengan produk dan marketing plan yang unik..pihak syarikat amat yakin...yang Produk MyZyrcon ini akan menepati kriteria sebuah perniagaan yang berteraskan MLM.


Sebelum bermula ....adalah lebih baik anda melayari laman web MyZyrcon.Com.My untuk sebarang info lanjut.Anda juga boleh terus menghubungi saya ditalian 017-7536507 untuk fast info.

Related Posts with Thumbnails